Euronics: vabastame kliendi ostutšekkide ja kasutusjuhendite säilitamisest

Euronicsi püsiklientide tšekkide ja kasutusjuhendite hoiustamise eest hoolitseb nüüd veebipood. 

Euronics Baltic OÜ tegevjuhi Martin Pedai sõnul on ilmselt paljud inimesed puutunud kokku vajalike tšekkide ja juhendite kadumisega. „Uuenenud tehnikapood pakub sellele probleemile lihtsa lahenduse. Personaalne ostuajalugu koos elektrooniliste materjalidega salvestatakse digitaalselt ja sellele saab läbi interneti kõikjalt ligi. Seega on näiteks teie ostutšekk alati poes olemas ja mure korral tuleb lihtsalt tootega kauplusesse pöörduda,“ selgitab Pedai. Paberil ei pea enam midagi sahtlipõhjas hoidma ja see teeb ostja elu mugavamaks. 

Uues veebipoes on täiustatud ka tootefiltreid, mis muudavad otsitava kauba leidmise senisest hõlpsamaks ja mahukas uudistesektsioon toob soovijani erinevad ülevaated ning võrdlused nii teksti kui video kujul.

Eesti suurimas internetipõhises elektroonikapoes on müügil ligi 7000 tooteartiklit. Soovi korral saab ka liisingulepingu vormistada arvuti eest lahkumata ning tellida kauba 1 € eest koju kätte.

Eestlane sooritab täna interneti kaudu veel väikese osa oma ostudest, kuid see on järjekindlalt muutumas. „Oleme veebipoega opereerinud juba kümme aastat ja näiteks viimase 12 kuuga on sealsed müügimahud kasvanud pea 20 protsenti,“ lisab Euronics Baltic OÜ tegevjuht.

Osale arutelus

  • Juuli Laanemets

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt vajalik. Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara