Viljandis avab uksed Hesburger

Homme avab Viljandis uksed linna esimene Hesburgeri restoran. Uude söögikohta on investeeritud 300 000 eurot ja see annab tööd 5-8 inimesele.

Viljandi Hesburger mahutab 50 külalist.

2011. aastal oli Hesburgeri käive Eestis 14,1 miljonit eurot. Ettevõte on aktiivses arengufaasis ning sel aastal investeeritakse arendustegevusse kolmes Balti riigis kokku 4,3 miljonit eurot.

Hesburgeril on Eestis 28 restorani, veel sel aastal avatakse 2 uut. Kokku on Baltikumis 88 restorani ja Soomes 265. Hesburgeris töötab kolme Balti riigi peale kokku 1060 inimest, aasta lõpuks lisandub 120 uut töökohta.

Hesburger on 1966. aastal Soomes rajatud perefirma, mille asutajateks on Heikki ka Kirsti Salmela. Täna juhivad 235,6 miljoni eurose aastakäibega Hesburgeri restoraniketti nende kaks poega Kari ja Marko. Lisaks Soomele ja Balti riikidele on Hesburger esindatud ka Saksamaal ja Venemaal.

Osale arutelus

  • Ave Lepik

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt vajalik. Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara