Tartu vana kaubamaja aeg saab ümber

Tartu Tarbijate Kooperatiiv (TTK) alustab selle aasta lõpus vana kaubamaja lammutamist ning ettevalmistustöid uue keskuse ehitamiseks.

Tartu Postimees kirjutab, et kehtiva detailplaneeringu järgi tuleb uus segafunktsioonidega hoone kuuekorruseline, millest kaks on maa sees ja neli maa peal. TTK juhatuse esimehe Tarmo Pungeri sõnul võtab uue keskuse mahust pisut üle poole enda alla kaubandus, kus esimesele korrusele on 3000 ruutmeetri peale plaanitud ankurrentnikuks laia valikuga toidukauplus.

Lisaks ankurrentnikule käivad Pungeri sõnul praegu läbirääkimised vähemalt kolme suure ketiga, mis tegutsevad valmisriiete ja jalatsite valdkonnas ning kuuluvad soodsamasse hinnaklassi.

Külastajate sõidukite parkimine on lahendatud kahekorruselise maa-aluse parklaga, kuhu mahub üle viiesaja auto ning Pungeri sõnul pole välistatud ka mõte, et uus keskus ühendatakse maa alt näiteks Tasku või uue kaubamajaga.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik!

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara