Maxima avas viis lihatsehhi

Aprilli lõpus alustasid Valga, Tartu, Võru, Pärnu ja Narva Maxima kaubanduskeskustes tööd lihatöötlemistsehhid, kuhu investeeriti üle 90 000 euro ja loodi 30 uut töökohta.

Igas tsehhis asus tööle 6 lihatöötlejat, kes läbisid väljaõppe ja omandasid kogemusi Balti parimate lihameistrite käe all. Maxima avalike suhete juhi Erkki Erilaidi sõnul valmistatakse igapäevaselt neis tsehhides üle 90 erineva nimetusega pooltoote, mille tooraineks on suures osas eestimaine kvaliteetne liha.

„Tsehhides valmivad nii hakkliha- ja grilltooted kui lambakarreed ning veisesteigid,” lisas Erilaid.  „Suur osa toodetest valmib spetsiaalselt lihatsehhi jaoks vastavalt Eesti tarbija maitse-eelistustustele koostatud retseptide põhjal. Igakuiselt toodavad uued tsehhid üle 50 tonni lihatooteid.”

Jaekaubanduskontserni Maxima Grupp kuulub 500 kaubanduskeskust MAXIMA X, MAXIMA XX ja MAXIMA XXX, ALDIK, T-MARKET ja T-MARKET EXPRESS. Neist 226 asub Leedus, 141 Lätis, 70 Eestis, 21 Poolas ja 42 Bulgaarias. Kontsernil on kokku üle 29 500 töötaja.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt vajalik. Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara