Kaubamaja:  jõulukingitustest kulutatakse enim laste mängudele

Sel jõuluhooajal jätkub kingituste tegemisel praktiline suund, kus kingitusi tehakse eelkõige lähtudes kingisaajast ning tema konkreetsetest vajadustest. Enim kulutatakse laste kingituste peale.

„Sel aastal jätkub kingituste ostmisel trend, kus eelkõige lähtutakse konkreetsest kingisaajast ja tema soovidest. Kingitused on väga läbimõeldud ja praktilised, spontaanseid jõuluoste tehakse vähem,“ rääkis Kaubamaja turundusdirektor Anne-Liis Ostov. Tema sõnul kulutatakse enam lastele.

Ostovi sõnul on väga populaarsed pehmed mänguasjad ning arendavad mängud. "Tüdrukute seas on eelistatud erinevad nukkud," kinnitas ta.

Kaubamajas on läbi aastate olnud enim müüdud jõulukinkideks meestel lipsud ja särgid, naistel pesu, ilutoodete kinkekomplektid ja lõhnad ning lastel mänguasjad, voodipesukomplektid, köögitehnika, šokolaadid ja kommikarbid.

Kaubamaja AS on Tallinna Kaubamaja kontserni kuuluv ettevõte, kuhu kuuluvad veel Selver AS, Selver Latvia SIA, Kulinaaria OÜ, Topsec Turvateenused OÜ, Tallinna Kaubamaja Kinnisvara AS, Tartu Kaubamaja Kinnisvara OÜ, SIA TKM Latvija, KIA Auto AS, AS Viking Motors, KIA Auto UAB, Forum Auto SIA, TKM Auto OÜ, OÜ TKM Beauty, OÜ TKM Beauty Eesti, AS TKM King, Suurtuki SIA, ABC King SIA ning Rävala Parkla AS. Tallinna Kaubamaja kontserni 2012. aasta käive oli 467,8 miljonit eurot. Ettevõtte aktsiad on alates 1996. aastast noteeritud Tallinna Börsil.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt vajalik. Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik.

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara