Tallinn lubab oma poes 15% odavamaid hindu

Mai lõpus Lasnamäe turul avatav Tallinna munitsipaalpood pakub linna teatel toitu ja esmatarbekaupu 10-15 protsenti tavakauplustest soodsamalt.

Abilinnapea Arvo Sarapuu sõnul on kavas soodushinnaga müüma hakata umbes 30 nimetust toidu- ja esmatarbekaupu. "Alustades leivast, saiast, makaronidest ja nisujahust ning lõpetades pakendatud supikoguga," selgitas ta. "Soodushinnaga on ka kartul, peet, porgand, peakapsas, mugulsibul ja õunad, samuti pesupulber, hambapasta, tualettpaber ja nõudepesuvahend," lisas Sarapuu Raepressi teatel.

Soodushinnad kujundatakse jaekaubanduse kuiste hinnavõrdluste alusel nii, et need oleksid teistest kauplustest 10-15 protsenti odavamad, kinnitas linnavalitsus.

Sarapuu sõnul ei piirdu munitsipaalkaupluse kaubavalik siiski vaid nimekirjas olevate odavate kaupadega, vaid operaator võib seal oma äranägemise järgi ka teisi kaupu müüa.

Kaupluses tulevad ka sooduskampaaniad rohelise kaardi omanikele. "Tahame, et ühiskaardi võimalused järjest laieneksid ja et inimesed kasutaksid seda üha rohkem," selgitas Sarapuu.

"Munitsipaalkauplusele leitakse hankega operaator, kes hakkab tegutsema kahes Lasnamäe turu paviljonis," rääkis abilinnapea. "Kolmas paviljon on toiduabi jaoks ja sellega hakkavad tegelema linnaosavalitsus ning Tallinna Turud," märkis ta.

Lasnamäe linnaosa vanema asetäitja Jaanus Riibe sõnul on munitsipaalpood abiks kõigile, sest toiduainete hinnatõus on olnud kiire. "Eelkõige loodame linnapoest abi üksi elavatele pensionäridele ja ajutiselt töötuks jäänud inimestele. Suur vajadus abi järele on eriti talvekuudel ja eakail, kel pärast kommunaalkulude tasumist ei jää pensionist suurt midagi üle," kinnitas ta Raepressi teatel.

Osale arutelus

  • Indrek Kald

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt vajalik. Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik.

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara