Apollo Kino laieneb Lätti

Sel aastal tegevust alustanud Apollo Kino laieneb täna avaldatud plaanide kohaselt Lätti ning avab 2016. aastal Riiga ehitatavas kaubanduskeskuses Akropolis oma seni suurima, üheksa saaliga kobarkino.

Apollo Kino juhatuse esimehe Mauri Dorbeki sõnul on välisturgudele laienemine osa ettevõtte plaanist tõusta lähima paari aastaga regiooni juhtivaks kinooperaatoriks. “Riia kobarkino on meie esimene ja kindlasti mitte viimane arendusprojekt väljaspool Eestit. Hoiame pidevalt piirkonna kinoturul silma peal ning otsime aktiivselt võimalusi oma tegevuse laiendamiseks,” lisas Dorbek.

Apollo üheksa saaliga ning üle 1200 vaataja mahutav kino rajatakse Riiga ehitatavasse linna suurimasse kaubandus- ja meeleahutuskeskusesse Akropolis. “Apollo on täna kindlasti atraktiivne partner, kuna oleme tõstmas kinode kvaliteedilatti Baltimaades täiesti uuele tasemele,” kinnitas Dorbek.

Apollo opereerib täna Tallinna südalinnas asuvas Solarise keskuses seitsme saaliga kinokompleksi, mis mahutab ligi 1600 külastajat. Pärnus on ettevõttel 420-kohaline kolme saaliga kobarkino. Eelmisel nädalal teatas ettevõte 2015. aasta lõpus Mustamäel valmiva kuue saaliga kobarkino rajamisest, mis mahutab ligi 800 filmivaatajat.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt vajalik. Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara