Apranga käive kasvas Eestis 25%

Leedu rõivaste jaemüüja Apranga Group teatas, et jaanuari käive koos käibemaksuga kasvas võrreldes möödunud aasta sama ajaga 7,7%, 15,3 miljoni euroni. Kiireim kasv Baltikumis tuli Eestist.

Jaanuaris kasvas Apranga käive võrreldes möödunud aasta sama ajaga Leedus 4,6%, Lätis 7,2% ning Eestis 25,1%. Praegu on Aprangal 161 poodi ja müügipinda 732 000 ruutmeetrit. Aastaga on poepind suurenenud 5,2%.

Apranga enamusaktsionär on kontsern MG Baltic.

Osale arutelus

  • Rainer Saad

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara