Tallinna rajatavasse Kärberi  kaubanduskeskusesse tuleb Selveri kauplus

AS Selver ja Megaron Kinnisvara OÜ sõlmisid 10. aprillil üürilepingu, mille kohaselt avatakse Lasnamäele rajatavas Kärberi kaubanduskeskuses Selveri kauplus. 1900 ruutmeetrise pinnaga supermarket plaanitakse avada järgmise aasta kevadel ja seal saab tööd ligi 50 inimest.

„Selles Lasnamäe piirkonnas puudub täna laia valikuga tänapäevane toidupood, seega peaks uudis sealseid elanikke kindlasti rõõmustama,“ rääkis Selveri keti juht Kristi Lomp. „Tarbijad saavad pärast keskuse avamist sooritada sisseoste mugavalt kodule lähemal.“ 

Rajatava hoone omanikfirma Megaron Kinnisvara juhatuse liige Aivo Mark märkis, et Kärberi 20/20a kaubanduskeskuse ehitus algab selle aasta mais ning keskus avatakse ühiselt kõikide üürnikega 2016. aasta aprillis. „Kärberi kaubanduskeskuses saab olema kokku ligi 6000 ruutmeetrit äripindasid,“ ütles Mark.

Lisaks Selveri kauplusele leiavad keskuses suuremate üürnikena asukoha spordiklubi MyFitness 1800 ruutmeetril, lisaks ka  solaarium, kosmeetikapood, ilusalong, prillipood, apteek ja lillepood. Koha on samuti broneerinud 500 ruutmeetrile tuntud kodukaupade müüja Koduekstra ning lemmikloomade toidupood ja  arvuteid ning elektroonikatooteid müüv ettevõte.  Mark lisas, et hetkel otsitakse üürnikku korralikule toidukohale umbes 300 ruutmeetril.  

Kärberi kaubanduskeskuse projekteerib Humana Projekt ja peatöövõtjaks on aktsiaselts Megaron-E.

Eesti kapitalil Selveri jaeketti kuulub 44 kauplust erinevates Eesti piirkondades. Selveri kett kuulub börsiettevõtte Tallinna Kaubamaja Gruppi. Selver annab tööd 2300 inimesele.

 

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt vajalik. Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara