Neljapäeval avatakse Kärberi keskus

kärberi keskus
Kärberi keskus

7. aprillil avatakse Lasnamäel Kärberi kaubanduskeskus, kus on ligi 5500 ruutmeetrit äripinda. Keskuse suurimateks üürnikeks on Selver ja MyFitness.

„Selles Lasnamäe piirkonnas puudus siiani laia valikuga tänapäevane toidupood, seega peaks uudis sealseid elanikke kindlasti rõõmustama,“ rääkis Selveri keti juht Kristi Lomp. Selveri kauplus saab enda alla 1900 ruutmeetrit ning kaupluses saab tööd ligi 50 inimest. 

Kärberi kaubanduskeskuse omanikfirma Megaron Kinnisvara juhatuse liige Aivo Mark märkis, et vast valminud hoones on kokku ligi 5500 ruutmeetrit äripindasid.

„Lisaks Selveri kauplusele leiavad keskuses suuremate üürnikena asukoha spordiklubi MyFitness 1800 ruutmeetril. Keskuses on veel solaariumikeskus, kosmeetikapood, ilusalong, prillipood, apteek ja lillepood,“ rääkis Mark. Lisades, et keskuses leiavad koha ka kodukaupade müüja, lemmikloomade toidupood, elektroonikatoodete kauplus, alkoholipood ja kiirtoidukett Chow King. Juunis alustab keskuses tööd ka Grand Prix kasiino. 

Marki sõnul kõik üüripinnad leidsid kasutajad juba eelmise aasta jooksul.

Kogu investeering keskuse arendusse oli umbes 7 miljonit eurot. 

Kärberi kaubanduskeskuse projekteeris Humana Projekt ja peatöövõtjaks oli aktsiaselts Megaron-E.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt vajalik. Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik.

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara