Guido Pärnits: poed tuleks õhtul varem kinni panna

Ülemiste keskuse tegevjuht Guido Pärnits
Ülemiste keskuse tegevjuht Guido Pärnits

Ülemiste keskuse juht Guido Pärnits ütleb, et kaupluste lahtiolekuteajad on ebainimlikud, kirjutab Ärileht.

Pärnits on ühe poole pealt kaupmees, kes opereerib keskusega. "Konkurents on selline, et keegi ei julge lahtiolekuaega esimesena lühendada, ning minu arvates on see täiesti ebainimlik, et kauplused on nii kaua lahti," ütles Pärnist intervjuus Ärilehele ning lisas, et Ülemiste keskuses käib pühapäeval õhtul peale kuut või kaheksat ainult üksikud inimesed. 

Tema sõnul on Euroopas asi enamasti reeglitega paika pandud, kuid meil on ultraliberalism: tehke, mida tahate. "Konkurentsi tingimustes ei ole sedasi, et konkurendid istuvad kokku ja teevad otsuse: oleme konkurendid edasi, aga paneme kell 18.00 poed kinni. Sa võid saada viis kaupmeest nõusse, aga kuues ei ole nõus ja sellel kuuendal on siis konkurentsieelis," rääkis Pärnits. 

Loe pikemalt Ärilehest. 

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt vajalik. Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik.

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara