Aasta Kaubandustegu 2016 on...

Aasta Kaubandustegu 2016 võitis Rahva Raamat
Aasta Kaubandustegu 2016 võitis Rahva Raamat

Eesti Kaupmeeste Liit pärjas „Aasta Kaubandustegu 2016“ tiitliga Rahva Raamatu Viru Keskuse kauplusekontseptsiooni.

„Rahva Raamatu kauplused paistavad silma eristuva ja pidevalt üllatava ostukeskkonnaga,“ selgitas liidu tegevjuht Riin Savi. Lisaks valiti Viru Keskuse kauplus 2016. a Londoni raamatumessil nelja parima raamatupoe hulka maailmas, mistõttu see on tublisti kaasa aidanud Eesti kaubandusvaldkonna maine kujundamisele.

„Aasta Kaubandustegu valitakse juba kolmandat aastat eemärgiga märgata ja tunnustada kaubanduse edulugusid ning tutvustada laiemale avalikkusele edukaid kaubandusettevõtjaid,“ ütles Kaupmeeste Liidu tegevjuht.

Aasta Kaubandusteo nominente oli sel aastal kokku 11, kolme parima hulka jõudsid lisaks Rahva Raamatule ka Statoil Eesti kaasavõetava kohvikultuuri trendiloojana ning Selveri e-pood kui kõige kasutajasõbralikum e-pood. Konkursile said nominente esitada kõik kaubandussõbrad, lõpliku pingerea kinnitas Kaupmeeste Liidu juhatus.

Kaupmeeste Liidu poolt välja antavat Aasta Kaubandustegu hinnatakse järgnevate kriteeriumite alusel:

  • see on toonud kasu klientidele;
  • aidanud kaasa ettevõtte erakordsele majanduslikule edule või Eesti kaubanduse üldisele arengule;
  • toetanud Eesti kaubanduse rahvusvahelist konkurentsivõimet;
  • kontseptuaalselt silmapaistev;
  • kaasa toonud parendusprotsessi ühiskonnas või ettevõttes;
  • parendanud suhteid tarneahelas;
  • paistnud silma innovaatilisusega või loonud mõne tulevikku suunatud tehnoloogilise uuenduse.

Aasta Kaubandustegu auhinna on eelnevalt võitnud Statoil (Circle K Eesti) klienditeenindaja positiivse kuvandi loomise ja kaubandussektori maine kujundamise eest ning Apotheka Apteegid uue apteegikeskkonna kontseptsiooni ja innovaatilise tervisliku eluviisi edendamise eest.

Kaupmeeste Liit on asutatud 1996. aastal eesmärgiga esindada ja kaitsta liidu liikmete huve seadusloome protsessis, ettevõtluse arendamisel ja hea kaubandustava põhimõtete süvendamisel. Kaupmeeste Liitu kuulub kokku 59 liiget.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik!

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara