Remmelkoor: Peale T1 rohkem keskusi ei ole tarvis

T1 kaubanduskeskus
Pro Kapital Grupi juhatuse liige Allan Remmelkoor ütles, et võib olla peale...

Pro Kapital Grupi juhatuse liige Allan Remmelkoor ütles Rahvusvahelisel kinnisvarakonverentsil, et võib olla peale nende, T1 kaubanduskeskust ei ole rohkem keskusi vaja.

„Ega viimasel ajal siin peale Ülemiste keskuse laienemist pole päris mitmeid aastaid midagi juhtunud,“ sõnas Remmelkoor. Lisades, et uusi kaubanduspindu väga massiliselt juurde ei ole tulnud. Tema sõnul annab tehnoloogia areng uusi võimalusi ja paneb ka ettevõtetele suuremaid kohustusi. „See tähendab, et kaubanduskeskuses peab kogema midagi, mida klient peos oleva nutiseadmega ei saa.“

Remmelkoor lootis, et juba see nädalal saab ta öelda, millal T1 avatakse. „Töö selles suunas käib.“ Ta rääkis veel, et kõigil on oma ettekujutus, mis on kaubanduskeskus ning võib olla selliseid nagu praegu Tallinnas on, siis selliseid ei ole tõesti rohkem juurde tarvis. „Iga uus pind peab olema innovaatiline,“ ütles Remmelkoor.   

Cityconi Baltikumi ja Taani regiooni kommertsjuht Mati Pops rääkis, et kaubanduskinnisvara areneb samamoodi kui ostja, klient ja Tallinna linn. „Me jälgime väga palju ostjat. Nende privaatsust jääb vähemaks ja tarbija avatust tuleb juurde.“ Pops lisas, et kaubanduskeskuse omanik jälgib, mida kliendid keskuses ja selle ümber teevad ja tahavad teha. „Kui keskuse ümber on juba 6 kino, siis on selge, et uut kino ei ole tarvis teha,“ oli Pops kindel.

„See on juba ammu teada müüt, et kaubanduskeskustes on üürnikud ukse taga. Praegu tunnen ma Mati Popsile kaasa, kui Marks & Spencer läheb välja, siis sinna asemele ei ole kohe kedagi kerge leida,“ ütles Ülemiste keskuse direktor Guido Pärnits.

Pärnits rääkis, et 40 tuhat ruutmeetrit täita on probleem, kui ei taha ennast korrata. „Kui palju neid brände ikka on, mida eestlane ihkab?“ Ta lisas, et kui keegi saaks omale IKEA, siis sinna ümber saaks ehitada mall tüüpi kaubanduskeskuse, kuid neid siia meelitada on raske.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt vajalik. Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik.

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara