Alkoholitootjate ja maaletoojate liitu asus juhtima Triin Kutberg

Alkoholitootjate ja maaletoojate liidu tegevjuht T
Alkoholitootjate ja maaletoojate liidu tegevjuht Triin Kutberg

Alkoholitootjate ja maaletoojate liidu tegevjuhina asus tööle Triin Kutberg. Triin Kutberg on magistrikraadiga jurist, kes on varem töötanud Maksu- ja tolliametis.

„Näen Alkoholitootjate ja maaletoojate liitu riigisektorile väärtuslikku informatsiooni, analüüsi ja prognoosi pakkuva partnerina nii uue seadusandluse loomisel kui ka olemasolevate regulatsioonide ümbervaatamisel. Alkoholitootjate ja maaletoojate liit kannab olulist rolli kultuurse alkoholitarbimise edendajana. Liit panustab alkoholi liigtarbimise vähendamisse ning soovib arendada tõhusaimate meetmete leidmisele suunatud diskussiooni,“ ütles Alkoholitootjate ja maaletoojate liidu tegevjuht Triin Kutberg.

Triin Kutberg töötas enne Alkoholitootjate ja maaletoojate liidu tegevjuhi kohale asumist alates 2010. aastast Maksu- ja Tolliametis nii tulude osakonna juristi kui ka sissenõudmise erimenetluse talituse  juristi ja peajuristina. Kutberg on omandanud magistrikaadi Tallinna Tehnikaülikooli õiguse instituudis ning lõpetanud Sisekaitseakadeemia maksunduse ja tolli erialal.

Alkoholitootjate ja maaletoojate liidu eelmine tegevjuht Nele Peil asus 2017. aastast tööle Kaupmeeste liidu tegevjuhina.

Alkoholitootjate ja maaletoojate liit koondab sotsiaalselt vastutustundlikke ettevõtteid, kes tasusid Eesti riigile 2016. aastal kokku enam kui 139 miljonit eurot makse.

Alkoholitootjate ja maaletoojate liitu kuulub 12 ettevõtet: AS Liviko, Altia Eesti AS, Pernod Ricard Estonia OÜ, AS Prike, Tridens AS, Estonian Spirit OÜ, AS Remedia, Amber Distribution OÜ, Dunker Estonia OÜ, AS Avallone, AS Coca-Cola HBC Eesti ning assotsieerunud liige Brown-Forman Netherlands B.V.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt vajalik. Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik.

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara