Solaris Keskus läbib põhjaliku uuenduskuuri

Solarise Keskus läbib põhjaliku uuenduskuuri
Solarise Keskus läbib põhjaliku uuenduskuuri

Tänasest algavad Tallinnas Solaris Keskuses ümberehitustööd, millega saab kogu keskus uue valgusküllase ja põhjamaise siseilme.

Ümberehituse esimeses etapis saab värske ilme keskuse esimene korrus ning seetõttu on alates 30. jaanuarist suletud Rävala puiestee poolne koridor ning kauplused. Samal ajal on Rävala puiestee sissekäigu poolt endiselt tagatud ligipääs teisele korrusele, kus asuvad nii kino, raamatupood kui ka mitmed söögikohad.

Solaris Keskuse uued ruumilahendused on loonud arhitektuuribüroo KAMP Arhitektid. “Iga hoone väsib ajas nii moraalselt kui ka füüsiliselt – eriti kui sellest käib aastas läbi ligi üheksa miljonit inimest nagu Solarises,” põhjendas arhitekt Jan Skolimowski vajadust uuenduskuuriks ning lisas, sellise hoone puhul tuleb silmas pidada ka kasutatavate materjalide vastupidavust, turvalisust ning muid tehnilisi ja visuaalseid detaile, mis kaubanduskeskuse külastamise meeldivaks muudavad.

Skolimowski sõnul saab keskuse värvilahendus olema selge, põhjamaine ja maitsekas. “Lisaks luuakse senisest selgem viidagraafika ja infosüsteem, et inimeste liikumine majas mugavamaks ja meeldivamaks muuta,” märkis ta, kelle hinnangul pakuvad just sellised terviklikud lahendused endiselt selget eelist näiteks internetis ostlemise ees.

Solaris Keskuse tegevjuhi Rauno Miljandi sõnul alustati muudatustega keskuse siselogistikas juba eelmisel suvel, mil ehitati uued trepid. “Tegemist on pikaajalise protsessiga, mille esimene etapp ehk kogu esimese korruse renoveerimine jõuab lõpule 2017. aasta sügisel,” selgitas Miljand ning lisas, et juba praegu planeeritakse töid ka ülemistel korrustel ning parklas. “Soovime, et kesklinna ühes olulisemas sõlmpunktis asuv kaubanduskeskus oleks ühelt poolt nii mugav ostlemiskoht kui ka meelelahutus- ja kultuurikeskus, kus nautida kino- ja kontserdielamusi.”

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt vajalik. Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik.

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara