Solarises avati mitu Eesti disainipoodi

Uuenenud Solarise keskus
Uuenenud Solarise keskus

Uuenevas Solaris keskuses avati külastajatele neli uut disainikauplust ja kohvik.

Sellest nädalast on klientidele taasavatud Solaris keskuse Rävala puiestee poolne osa esimesel korrusel, kus sai valmis esimene etapp hoone ümberehitustöödest. Keskus läbib järk-järgult uuenduskuuri ja saab lähima aasta jooksul täiesti uue sisekujunduse ning mitmeid uusi poode ja söögikohti. Hoone uue sisekujunduse on loonud nimekas arhitekt Jan Skolimowski.

Solaris keskuse turundusjuhi Kristiina Kullo sõnul leiab keskusest juba täna Eesti suurima valiku kvaliteetset disaini – alates riietest ja aksessuaaridest lõpetades mööbliga. “Lisaks uuele sisekujundusele ja rentnikele tahame keskusesse tuua ka väärt kultuurisündmusi ja meelelahutust,” märkis Kullo. Näiteks võõrustas Solaris keskus viimast Tallinn Music Week’i ja PÖFFi ning ka sel aastal on kavas mitmeid uusi kultuurialaseid koostööprojekte.

Uued kohad Solarises:

  • Eesti Disaini Maja –2010. aastal Eesti Disainerite Liidu poolt asutatud ettevõtluskeskkond, mis esindab üle saja Eesti loomeinimese autoridisaini, sisustusaksessuaaridest moeni. Eesti Disaini Maja on platvormiks kõigile oma disaineritele edendades nii nende toodete reklaami kui ka müüki Eestis ja välismaal.
  • Les Petites Baltic Design – 2009. aastal asutatud suurim Baltimaade disainerite esinduskauplus Eestis. 
  • Picard – 1928. aastal asutatud Saksa pereettevõte, kus valmistatakse käsitsi kvaliteetsest nahast naiste- ja meestekotte ning aksessuaare
  • Year by Raivo Holm – 1995. aastal loodud eestimaine kaubamärk, kus toodetakse ja müüakse kvaliteetseid ning ajatuid ülerõivaid.
  • Reval Café Deli – armastatud kohvikuketi uusim liige, kus on koos nii kohvik kui ka pood. Pakutakse võimalust eine kiirelt ja mugavalt kaasa osta ning pannakse rõhku tervislikkusele. Pakutakse salateid, smuutisid, võileibu, kohvijooke jpm.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt vajalik. Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik.

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara