Lindex kasvatas kasumit 28%

Lindex kasvatas kasumit 28%
Lindex kasvatas kasumit 28%

Lindexi 2016. aasta majandustulemustest selgus, et eelmisel aastal ellu viidud strateegilised sammud on aidanud ettevõttel areneda ning kasumlikkust suurendada.

Lindexi kasum kasvas möödunud aastaga võrreldes 28% ehk 55 miljoni euroni. Ettevõtte teatel tõi kasumi kasvu suurenenud marginaal ning tugev kulude kontroll. 2016. aasta esimesel poolaastal oli tugev müügikasv, kuid sügis oli raske, sest külastajate arv kauplustes vähenes. Samuti oli neljanda kvartali müük oodatust nõrgem.

„Meie tugevad tulemused näitavad ettevõtte kasvu vaatamata nõrgale aastalõpu müügile. Sellise arengu on võimaldanud meie ühine strateegiline jõupingutus koos pühendunud töötajatega,“ ütles Lindexi tegevjuht Ingvar Larsson.

Ettevõte on keskendunud sellele, et luua paindlik organisatsioon ning suurendada klientide rahulolu. Moekett keskendub kasumlikkuse kasvatamisele erinevatel turgudel ning vähendab kahjumlike kaupluste hulka. Eelmisel aastal lõpetati tegevus Venemaal. Lindex soovib tulevikus rohkem investeerida klientide digitaalse ostlemise kogemusse.

„Kliendid on alati meie tähelepanu keskpunktis ning digitaalsed algatused on olulised selleks, et pakkuda klientidele paremat ostlemise kogemust. Samuti soovime tugevdada Lindexi brändi ning jätkusuutlik mood meie jaoks ka tulevikus väga oluline,“ ütles Larsson.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt vajalik. Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara