6. aprill 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Vaata, milline on uuenenud Haabersti K-rauta kauplus

Foto: Andres Raudjalg
Homme, 7. aprillil avatakse Tallinnas esimene uue kontseptsiooniga K-rauta kauplus Eestis. Senisest klassikalisest ehituspoest on saanud tänapäevane ja selgema kontseptsiooniga kaubanduskeskus, mille tootevalik on laienenud 15 000 ühiku võrra.

Haabersti K-rauta kaupluse renoveerimiseks ja uuendamiseks investeeriti 3,4 miljonit eurot. Kauplus läbis põhjaliku renoveerimise – müügipind on avaram, interjöör uus ning laienenud on ka toote- ja teenuste valik.

“Oleme kliendi jaoks liitnud kaks tugevat kontseptsiooni – Eestis eduka K-rauta ja Leedus hästi töötava Senukai. K-rautal on olnud selgelt turuliidri positsioon ehitusmaterjalide turul ning loomulikult tahame seda säilitada. Küll soovime pakkuda enamat ka erakliendile ning uus kontseptsioon keskendubki rohkem selle sihtgrupi ootustele ning uutele teenustele,” rääkis Kesko Senukai Estonia juht Ramunas Adamonis.

Ehituskauba kõrvalt leiab uuenenud kauplusest laia valiku kodusisustust, valgusteid, kodutehnikat ja majapidamiskaupu, täiesti uute tootegruppidena on lisandunud näiteks vabaajakaubad, spordivarustus ja mänguasjad. Remondi- ja paigaldusteenusele lisaks saab rentida tööriistu, lasta õmmelda kardinaid ning ääristada vaipu.

“Ootame huviga klientide tagasisidet ja kui mõne teenuse või tootegrupi järele on täiendav vajadus, siis kaalume nende lisamist,” ütles Adamonis. “Tegutseme konkurentsitihedal turul ja loomulikult utsitab see meid pingutama, et K-rauta oleks just see koht, kus klient tunneb end oodatuna ja leiab kõik ootuspärase.”

Uuenenud kaupluses on lisateenuste pakkumiseks ja konsultatsiooni rolli tugevdamiseks loodud täiendavalt üle 20 töökoha, kokku töötab Haabersti K-rauta kaupluses ligi 100 inimest.

Baltikumi ehitus- ja sisustuskaupluste kett Kesko Senukai investeerib kaupluste kaasajastamisse ja arengusse erinevates riikides 100 miljonit eurot. Kesko Senukai kaubandusvõrku kuulub 8 K-rauta kauplust Eestis: kaks Tallinnas, üks Tartus, Pärnus, Rakveres, Kuressaares, Võrus ja Valgas. Lisaks Eesti kauplustele kuulub kontserni 85 kauplust Leedus, 8 Lätis ja 27 Valgevenes. Võrgu ühine käive ulatus 2016. aastal 493 miljoni euroni.

Foto: Andres Raudjalg
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757