Lisandunud esinejad Kaubanduse Aastakongressile 2017

Paul Thomas ja Cécile Cremer
Paul Thomas ja Cécile Cremer

Kaubanduse Aastakongressi 2017 esinejate hulka lisandus endine Harrodsi kaubamaja jaemüügidirektor Paul Thomas ja Wandering the Future asutaja Cécile Cremer.

Kaubandusinnovatsioonidest maailmas rääkima pidanud Innovation Insideri juht Nick Lansley Suurbritanniast ei saa kahjuks Kaubanduse Aastakongressil osaleda, kuna peab samal ajal ootamatult osalema olulisel Euroopa Komisjoni kohtumisel Brüsselis. Tema asemel astub lavale Wandering the Future asutaja Cécile Cremer Hollandist.

Cécile Cremer keskendub enda ettekandes murrangulistele muudatustele kaubanduses. Ettekandes otsib ta vastuseid küsimustele - kuidas me tulevikus ostleme, kuidas ostude eest maksame, milliseid tooteid me tahame ja vajame.. Oma inspireerivas ettekandes "Disruptive Changes of Retail" toob Cécile Cremer kuulajateni kõige murrangulisemad muutused ja innovaatilisemad suunad kaubanduses. Ta vürtsitab oma ettekannet hulgaliselt rahvusvaheliste näidetega tulevikutrendidest.

Teine uus välismaa esineja Paul Thomas astub lavale koos kolleegi Phil Dorelliga. Paul Thomasel on enam kui 25 aastane töökogemus kaubandusvaldkonnas, mille hulka kuulub ka Harrodsi kaubamaja jaemüügidirektori ametikoht. Lisaks on ta juhtinud ka Sainsbury ja Asda kaupluste tegevust. Retail Remedy meeskonnas keskendub ta peamiselt müügikasvule, kliendikogemuse parendamise ja kasumieesmärkide saavutamisele

Eesti esinejatest hulka lisandus makselahenduste vestlusringi LHV Panga kaardimaksete tootejuht Indrek Kajumäe. Innovatsioonid kauplusekeskkonnas esinejate hulgas vahetus Coop Eesti esineja. Tegevjuhi Jaanus Vihandi asemel astub lavale turundusdirektor Andres Lember. Innovatsioonid kättetoimetamises esinejate hulka lisandus ka Omniva pakiäri valdkonna juht Sten Argos. 

Tutvu Kaubanduse Aastakongressi programmiga ning registreeru SIIN. 

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt vajalik. Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara