Sel nädalal avatakse Nautica ostukeskus

Nautica ostukeskus
Nautica ostukeskus

Nautica avamine toimub neljapäeval, 19. oktoobril kell 16.00, mil üle 11 miljoni euro suuruse investeeringu tulemusena avab uksed endisest Norde Centrumist ligi kaks korda suurem ostukeskus.

Tallinna sadamapiirkonnas asuv kaubanduskeskus on inspireeritud merest ja põhjamaade disainist ning pakub 18 500 ruutmeetril ja ligi 60 kaupluse abil külalistele köitvat segu nooruslikust moest, vaba aja veetmise ja einestamise võimalustest.

„Nautica avamispeole on oodatud kõik huvilised ja loodame, et nende esimene külastus uude keskusesse on meeldejääv ja toob neid ka hiljem tagasi. Oleme teinud kõvasti tööd keskuse valmimise nimel ega suuda ära oodata, mil saame uksed külastajate jaoks lahti teha,“ ütles keskuse omanikfirma Capfield juhatuse liige Ruben Gornischeff.

Nautica üürnike hulka kuuluvad mitmed LPP moegrupi kaubamärgid (Cropp, House, Sinsay), lisaks Takko ja Sportsdirect. Keskuse teisel korrusel asub Põhjamaade suurim minigolfikeskus Park Minigolf, koos rikkaliku valiku mitmesuguste söögikohtadega. Ühtlasi ootavad külalisi ka Tallinna kesklinna ainus Rimi hüpermarket ning mugav maapealne parkla.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt vajalik. Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik.

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara