12. detsember 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Maxima sai uue turundusdirektori

Janne Laik
Foto: erakogu
Alates 10. novembrist töötab Maxima müügi- ja turundusdirektorina Janne Laik, kes seni juhtis Olerexi turundust.

Janne juhib Maximas brändi-, müügi- ja kliendilojaalsuse üksuste tööd. Tema tiimis töötab 17 inimest.

"Olen uhke selle üle, mida Olerexi brändi arendamisel tehtud ja saavutatud sai, aga Maxima võlus mind oma äärmiselt selgete eesmärkide, ambitsioonikate plaanide ja tugeva teotahtega. Kui siia valemisse juurde liita põnevad arengud jaekaubandusmaastikul, siis tuli otsus Maxima meeskonnaga liituda kergelt," kommenteeris Janne Laik.

Mida pead oma suurimaks väljakutseks uues ametis?

"Enda suurimaks väljakutseks pean Maxima kui rahvusvahelise brändi müügi- ja turunduskontseptsioonide toomist kohalikule kliendile lähemale – seda nii imagoloogilises foonis, turunduskommunikatsioonis kui ka müügiedenduses."

Varasemalt töötas Janne enam kui 2 aastat (august 2015 - september 2017) Olerexi turundusjuhina. 

Turunduses on tal staaži enam kui 10 aastat, seda peamiselt jaekaubanduses. Õppinud on ta Tartu Ülikooli majandusteaduskonnas finants- ja rahvusvahelist juhtimist.

Autor: Silja Oja, Best Marketingi juht

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757