Teeninduskoolitaja annab nõu, kuidas muuta klienditeenindus suurepäraseks

Elina Vamper
Elina Vamper

28. märtsil toimuval targasti juhitud teeninduse koolitusel annab teeninduskonsultant Elina Vamper nõu, kuidas muuta klienditeenindus suurepäraseks. Novembris toimunud koolitust hindasid osalejad kõrgelt.

Teeninduskonsultanti ja -koolitaja Elina Vamperi sõnul on pikaajalises perspektiivis majanduslikult edukamad need ettevõtted, kus klienditeenindus ületab järjepidevalt klientide ootusi. Kuna see mõjutab otseselt müügitehingu suurust ning määrab, kas ja kui palju olemasolevad kliendid tulevikus teenuse juurde tagasi tulevad.

Koolitusel keskendub Vamper neljale valdkonnale (värbamine, koolitused, motivatsioonisüsteem ja siseõhkkond), mis  mõjutavad teenindust võrdselt ning vajavad ettevõtetel ka võrdselt tähelepanu, et klienditeenindusest oleks müügi mõjutamisel reaalselt kasu.

Teenindust tuleks vaadelda kui strateegilist protsessi, sest suurepärane klienditeenindus tagab suurema tõenäosusega ettevõtte tulemuslikkuse. Teeninduse kvaliteedi tagamine ja tõstmine saab alguse teenindusettevõtete juhtidest, kes panevad paika ettevõtte fookuse ja eesmärgid ning algatavad muudatusi.

Eelmisel koolitusel osalejad said inspiratsiooni ning võtsid enda tööplaani värbamise efektiivsemaks muutmise, siseõhkkonna meeldivamaks muutmise, pideva tagasiside andmise, klienditeeninduse arendamise jne.

Koolitusel osalejad kirjutasid tagasisidesse:

  • Mõtteid andis palju, ehk ka seetõttu, et teema on väga põletav. Tekitab ära tegemise tahet.
  • Hea koolitus. Oli tuttavat ja uut.
  • Sain väga palju häid ideid. Oleks võinud tund kauem minna, et ei oleks kiirustamist.
  • Oleks soovinud rohkem tööriistu, mida töös kasutada, näiteks kuidas ikka mõõta tiimitööd.

Koolitaja kohta kirjutati:

  • Tubli, igati oma teemat tundev ja praktilist kogemust omav koolitaja!
  • Hea energia ja positiivne õhkkond
  • Teadlik teemast. Oskuslik teema ülesehitus.

Kaubandus.ee ja Äripäeva Akadeemia korraldatud koolitus „Kuidas muuta klienditeenindus suurepäraseks?“ toimub 28. märtsil 2018. Tutvu koolituse täieliku programmiga SIIN ning registreeru kohe! 

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt vajalik. Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara