Autor: Kaubandus.ee • 17. aprill 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

TOP10: Eesti parima teenindusega ettevõtted

Parimat teenindust pakub Selver
Foto: Andras Kralla
Märtsis esitasid eestlased hea teeninduse kuu “Kiida teenindajat” kampaania raames 46 500 kiitust, mille põhjal selgitati välja 2018. aasta parima teenindusega ettevõtted.

Konkursi korraldaja Urmas Kõivu sõnul on parima teeninduse esikümnes enim jaekaubandusega tegelevaid ettevõtteid, millega inimesed ka rohkem kokku puutuvad. “Hea teenindus pole juhuslik ning selle taga on töö ning ka suur rahaline investeering, mistõttu paljud edetabeli esimese otsa ettevõtted korduvad aastast aastasse,” ütles Kõiv.

“Teist aastat järjest kiideti enim Selveri teenindust ning mullusest esikümnest jõudis ka tänavu edetabeli etteotsa lausa kuus. Uutest tulijatest tõusid esikümnesse Tele2, R-Kiosk, Koduekstra ja Ergo Kindlustus,” lisas Kõiv.

TOP 10 Eesti parima teenindusega ettevõtted

SelverSwedbankR-KioskBaltic RestaurantsOlerexPõldma KaubandusTele2KoduekstraERGO KindlustusOlympic Casino

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757