Kui mugav on tarbijatel kaupa tagastada?

kaupade tagastamine
kaupade tagastamine

Kantar Emor uurib spetsiaalselt 29. mail toimuva seminari „Kuidas pakkuda klientidele suurepärast ostukogemust kõikides kanalites?“ tarvis Eesti tarbijatelt, kui palju tagastavad nad kaupa e-kauplustele ja millise hinnangu nad annavad tagastamise mugavusele.

Uuringust selgub, kui suur osa Eesti veebiostlejatest teeb pre-shoppingut offline.

Kantar Emori uuringujuht Kersten Jõgi räägib seminaril ka sellest, kui palju veedavad tarbijad online’is (mobiilis, tahvlis ja arvutis) ning milline on pre-shoppingu ja internetist ostlemise üldine osakaal Euroopas.

Lisaks Emori uuringutele tuleb seminaril juttu sellest, kuidas pakkuda klientidele suurepärast ostukogemust kõikides kanalites ning kuidas hoida kliente enda juures. Samuti tuleb juttu sellest, kuidas viia ettevõttes läbi mõttemaailma muudatus, kui asju on tehtud pidevalt ühtemoodi aga nüüd tuleks hakata tegema teistmoodi.

Seminaril räägivad enda omni-channel kogemuse kolm ettevõtet: Rahva Raamat, Telia ja Stockker.

Tutvu programmiga SIIN ning registreeru soodushinnaga SIIN.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Lihtsam viis e-poe loomiseks

Müü oma tooteid kasutades Eesti suurimat pilve-põhist platvormi! Meie võimas e-poe lahendus annab sulle kõik vajalikud tööriistad ehitamaks endale sobiv e-pood.

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara