Margus Linnamäe omandas poole Biomarketist

Biomarketi kauplus Tartus
Biomarketi kauplus Tartus

Ärimees Margus Linnamäe sai konkurentsiametilt loa omandada 50% ökotoodete jae- ja hulgimüügiga tegelevast Biomarketist, kirjutab Ärileht.

Koondumisteate kohaselt on ostu eesmärgiks laiendada Biomarketi äritegevust, andes juurdepääsu Linnamäe ettevõtte UP Invest finantsvahenditele. Koondumine annab UP Investile võimaluse siseneda uutele turgudele, kus ta senini tegutses väikesemahulise kõrvaltegevusena.

Tehingu järgselt saab Up Investist Biomarketi suuromanik 50% osalusega ning 40% ettevõttest jääb Priit Mikelsaare ettevõttele OÜ Moos ning 10% Arno Ilvese ettevõttele Philia OÜ.

Linnamäe ettevõte tegutseb mitmetes valdkondades, millest olulisemad on ravimite hulgi- ja jaemüük, kinnisvarahaldus, parfümeeria- ja kosmeetikavahendite hulgimüük, segapõllumajandus, trükiteenuste osutamine, uudisteagentuuriteenused, meediamonitooringuteenused, ajalehtede ja ajakirjade kirjastamine, televisiooni- ja raadioteenused, reklaamitegevus, internetiportaalide- ja oksjonikeskkondade opereerimine, raamatute ja koolitarvete jaemüük, ajalehtede ja ajakirjade kojukanne.

Loe pikemalt Ärilehest ning Äripäevast.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt vajalik. Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik.

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara