Autor: Kristjan Pruul • 24. juuli 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Mikelsaar: konkurents on tugevmaks läinud

Margus Linnamäele kuuluvale UP Investile poole Biomarketi poeketist müünud Priit Mikelsaar otsis strateegilist partnerit, et turuosa hoidmiseks edasi liikuda.
Priit Mikelsaar
Foto: Terje Lepp

Mikelsaar rääkis, et konkurents on turul tugevmaks läinud ja Biomarket peab turuosa hoidmiseks edasi liikuma. "Kui Biomarket oma tegevust 15 aastat tagasi alustas, toimus ökotoodete müük eelkõige ökopoodide kaudu. Tänaseks on ökotoodete kättesaadavus Eestis õnneks palju paremaks läinud, sealhulgas kaasavad ka supermarketid oma tootevalikusse järjest rohkem ökotooteid," rääkis ta.

"Meil ei ole soovi ökovaldkonnast väljuda, pigem küsisime endalt, kuidas saaksime Biomarketi missiooni ökotoodete kättesaadavaks, igapäevaseks ja loomulikuks muutmisel veelgi paremini ellu viia ja tugeva partneri kaasamine tundus väga mõistlik samm," ütles ta.

Otsustavaks sai UP Investi kontserni kuuluvate ettevõtete strateegiline sobivus, sest sealt leiab nii jaekaubandus- ja teenindusettevõtteid kui ka tervise- ja toidu valdkonna ettevõtteid. "Inimesed, kellega erinevatest grupi ettevõtetest kokku olen puutunud, on väga professionaalsed ja sümpaatsed ning usun, et tegime hea valiku," ütles Mikelsaar.

Loomulikult on UP Investi osaluse ostmise taga soov ettevõttesse rohkem investeerida ning seda laiendada.

Loe Äripäevast pikemalt, mis on Mikelsaare edasised plaanid.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757