Autor: Kaubandus.ee • 3. august 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Raamatukodu avab T1 Mall of Tallinnas oma raamatukaupluse

Eesti kirjastuste loodud firma Raamatukodu avab oktoobri lõpus uues kaubanduskeskuses T1 Mall of Tallinn Raamatukodu raamatupoe.
Pilt on illustreeriv
Foto: Pixabay.com

T1 Mall of Tallinn on uudse kontseptsiooniga kaubanduskeskus Tallinna tulevasel tuiksoonel, mille eesmärk on luua uus mõttemall klassikalise kaubanduse ja meelelahutuse kohtumisest.

Raamatukodu raamatupoe eeskujuks on lähinaabrid – Läti, Soome, Leedu –, kus suurimate raamatumüügikettide omanikeks on kirjastused.

Raamatukodu raamatupood hakkab tegutsema 400 ruutmeetrisel müügipinnal ja müügile tulevad võimalikult paljude Eesti kirjastuste raamatud, et tagada kõrgetasemeline ja mitmekesine raamatuvalik.

Raamatupoe eesmärk on seada raamatupoe fookusesse taas raamat. Seetõttu eksponeeritakse kaupluses raamatuid võimalikult kaua esikaanega. Raamatupoest saab ka lugejate ning autorite, illustraatorite ja kirjastajate kohtumispaik. Raamatukodu koolitatud müüjaid aitavad igal lugejal leida poest soovitud ja sobiva lugemisvara. Kirjastuste oma pood võimaldab raamatuid pakkuda ka kõige soodsama hinnaga.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757