Arctic Sport Club spordiklubid muudavad nime

Eesti turul alates 2003 aastast tegutsev Arctic Sport Club spordiklubide kett saab 5ndal septembril uue nime - Impuls spordiklubi.

Arctic Sport Club on üks pikima ajalooga spordiklubide kett Eestis, mis on olnud pikka aega liider kõrgema klassi jõusaalide seas nii liikmete arvult kui käibelt. Kett osteti aastal 2015 Leedu turu liidri Impuls poolt ning esialgu tegutseti baltikumi turul kahe kaubamärgiga edasi. Nüüd liidetakse kõik klubid üle baltikumi ühe brändi alla.

Impuls on Leedu spordiklubide maastikul olnud pikki aastaid vaieldamatu valitseja nii klientide arvult kui käibelt. Peale Eesti nimevahetust tegutseb Impuls brändi all 14 spordiklubi Eestis ja Leedus. Eesmärk on luua Baltikumi tuntuim kõrgema klassi spordiklubide bränd ning olla esmane eeslitus tarbijate sportimisvajadustel rahuldamiseks.

"Nimevahetus sai selgeks juba üsna pea peale ühinemisprotsessi lõpule viimist 2015. aasta lõpus. Nimi Impuls on rahvusvaheliselt palju rohkem tuntud, klientidele suupärasem ning loob suurepärase vundamendi meie edasisteks ambitsioonikateks plaanideks," kommenteeris Arctic Sport Club spordiklubide juhi Harry Liipa.

Ta ütles, et kuna tegemist on kaubamärgi muudatusega siis eelkõige puudutab muudatus nende visuaalset identiteeti ja turundustegevust ning nende tegutsemise printsiibid ei muutu. "Pakutavates teenustes ja personali osas me muudatusi teha ei planeeri ning senise Arctic Sport Club nime kuvand - olla kvaliteetse ning laia valikuga sportimisteenuste ning parima klienditeenindusega spordiklubi, jääb samaks. Pigem isegi võimendub," sõnas Liipa.

"Tänu nimevahetusele Eestis saame terves ketis senisest veel kiiremini võtta kasutusele kogu grupi parimad praktikad ning laiendada pakutavate sporditeenuste valikut." Liipa sõnul on nende lähiaastate missioon olla lisaks kvaliteetseimale ja parima teenindusega spordiklubide ketile ka innovaatilisim.

Uus nimi, koduleht ja visuaalne identiteet võetakse kasutusele 5. septembril. S

Impuls LTU on üks suurimaid Baltikumi turul tegutsevaid spordiklubide operaatoreid. Seni oli kasutusel kolm kaubamärki Arctic Sport Club, Impuls ja Lemon Gym. Peale Arctic Sport Club nimevahetust Eestis jääb grupp Baltikumis tegutsema kahe brändiga täisteenust pakkuva spordiklubide ketiga Impuls ja jõusaaliketiga Lemon Gym. Kogu grupi klientide arv kõigi Balti riikides kokku on ligikaudu 57000 inimest.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt vajalik. Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik.

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara