Remmelkoor: Tarbijad vajavad nii tsirkust kui leiba

Pro Kapitali juhatuse liige Allan Remmelkoor rääkis Äripäeva raadio hommikuprogrammis, et nad on T1 Mall of Tallinna ehitusega graafikus, kuid pingeline töö käib. Tema sõnul tuleb tarbijatele pakkuda keskustes nii tsirkust kui ka leiba, aga see ei tohi ühele poole kaldu olla.

Remmelkoor ütles hommikuprogrammis, et hetkel käib peamine töö jaekaupmeestel, kes tegelevad enda müügipindade siseviimistlusega ning kaupluse väljaehitamisega. Samuti on töös üldalade koridorid, tänavad, parkla ehitus.

Keskusesse tuleb ligi 200 kauplust, restorani, kohvikut. „Meie grupi jaoks on see kõige suurem objekt, mis me oma tegutsemise jooksul Balti riikide avame. Ehituse kogumaht on 120 tuhat ruutmeetrit,“ rääkis Remmelkoor.

Tema hinnangul peab uue põlvkonna kaubanduskeskust külastajatele meenutama avarat linnaruumi, mitte suletud tehnilist maja. „Kaubanduse ja kaubanduskeskuste turg on suurte muutuste tuules, kuna tarbijate ootused ja nõudmised muutuvad.“

Remmelkoore sõnul vajavad tarbijad nii tsirkust kui ka leiba, aga see ei tohiks olla liialt ühele poole kaldu. „Kaubanduskeskustesse tullakse ikka siis, kui tarbijale meeldib seal olla - sealne keskkond on mõnus ning meeldiv ja ei tüüta ega väsita,“ ütles ta. Ta lisas, et kaubanduskeskus peab tänapäeval pakkuma inimestele seda, mida läbi nutiseadme osta ei saa. „Need on emotsioonid, kogemus, sotsialiseerumine, võimalus kohtuda inimeste ning võimalus veeta perega rohkem aega. See eeldab seda, et kaubanduskeskuse keskkond oleks mõnus, meeldiv ja mugav.“

Allan Remmelkoor esineb 9. oktoobril Kaubanduse Aastakongressil. Tutvu programmiga SIIN.

Kuula hommikuprogrammis intervjuud Allan Remmelkoorega alates 23:25 - 37:00

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt vajalik. Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik.

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara