Autor: Kaubandus.ee • 17. september 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Maxima Eesti hakkab uut tegevjuhti otsima

Alates 1. oktoobrist muutub Maxima Eesti juhatuse koosseis, kui praegu Maxima jaeketti Eestis juhtiv Vygintas Šapokas lahkub oma ametist ja ühtlasi ka Maxima Grupė’st.
Foto: Andres Haabu

Alates oktoobrist kolib Šapokas Hispaaniasse ja hakkab juhtima sealset Supersoli jaeketti.

Vygintas Šapokas on juhtinud Maxima jaeketti Eestis üle kolme aasta, kokku on ta töötanud erinevates Maxima Grupė ettevõtetes alates 2003. aastast.

Maxima Eesti uus juht selgub vastava otsingu käigus. Uue tegevdirektori ametisse nimetamiseni täidab neid kohuseid Maxima Eesti juhatuse liige ja kaubandusdirektor Marko Põder.

Šapokas tõi välja, et nende pisut rohkem kui kolme aasta jooksul, mil ta Maxima Eesti meeskonda on juhtinud, saavutati märkimisväärseid tulemusi. “Maxima on soodsate hindade liider, Kantar Emori uuringule toetudes üks Eesti tarbijate lemmikbrände, stabiilne tööandja ning avatud suhtumisega partner – need on märkimisväärsed tulemused, mille oleme saavutanud Eesti meeskonnaga turul üha tugevneva konkurentsi valguses. Tahan tänada igat kolleegi ja kõiki partnereid selle ainulaadse võimaluse ja ühise eduka koostöö eest. Minu eriline tänu kuulub loomulikult meie klientidele nendepoolse usalduse ja toetuse eest. Olen veendunud, et Maxima Eesti pakub ka tulevikus Eesti tarbijatele seda, mida neil vaja“.

Maxima Eesti juhatusse kuuluvad veel kommertsdirektor Kristina Mustonen, finantsjuht Aleksei Kadõrko ja administratiivjuht Vladimir Vasilev.

Maxima jaekett tegutseb Eestis alates aastast 2004. Ketti kuulub 77 kauplust, millest 54 on Maxima X kodukauplused, 19 Maxima XX supermarketid, 3 Maxima XXX hüpermarketid ja üks e-toidupood. Igapäevaselt teenindavad Maxima kauplused keskmiselt 170 000 inimest. Jaeketti kuuluvad ka kaheksa kulinaariatsehhi ja logistikakeskus. Kõigis Maxima Eesti ettevõtetes töötab Eestis ligikaudu 3 700 inimest.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757