Autor: Kaubandus.ee • 7. november 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

BaltCapi kasvufond investeerib Läti tanklaketti

BaltCap Growth Fund (BGF) on sõlminud kokkuleppe 30% osaluse omandamiseks hiljuti tegevust alustanud Läti kütusetanklate ja mugavuspoodide ketis KOOL, pakkudes kasvukapitali ettevõtte edasise laienemise kiirendamiseks.

Käesoleval aastal aktiivselt tegevust alustanud KOOL on uus tulija kütuse jaemüügiturule Lätis pakkudes uuendusliku brändi all värsket ja kaasaegset lahendust, mis tugineb atraktiivsetele moodultüüpi tanklatele suure liiklustihedusega piirkondades. KOOLi strateegia kombineerib konkurentsivõimelise kütusehinna ja kõrge kvaliteedi mugavuspoes, kus pakutakse hoolikalt valitud kohalikku toitu. Alates ettevõtte loomisest on KOOL erinevatelt ettevõtjatelt ning era- ja institutsionaalsetelt investoritelt kaasanud investeeringuteks üle 7,5 miljoni euro.

„Me oleme KOOLi arengut tähelepanelikult jälginud ettevõtte loomisest saati. Muljet avaldab nii juhtimismeeskonna hea tase kui ka kontseptsioon ise. Me usume, et KOOLil on väga head eeldused saada Läti kütuse jaemüügiturul oluliseks tegijaks, pakkudes suurtele välismaistele mängijatele tugevat kohalikku alternatiivi,“ sõnas BaltCap Growth Fundi partner Martins Jaunarajs.

„Meil on hea meel, et Baltikumi juhtiv investor on KOOLi kontseptsiooni kõrgelt hinnanud ja otsustanud sellesse investeerida. See aitab meil ettevõtet edasi arendada ja 2019. aasta lõpuks avada mitu uut tanklat. Oleme veendunud, et KOOL on turul väga konkurentsivõimeline – seda on tõestanud juba tegutsevate tanklate senised tulemused ja klientide lojaalsus,“ ütles KOOLi juhatuse liige Sandijs Šteins.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757