Autor: Jaanus Vogelberg • 8. november 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

United Motors ostab Auto Forte Tallina

United Motors AS sõlmis lepingu Peugeot' ja Hyundai esindaja Auto Forte Tallinn OÜ 100% osaluse ostmiseks. Auto Forte Tallinn on Eesti suurim ja vanim Peugeot' edasimüüja, alates 2015. aastast esindab Auto Forte ka Hyundai kaubamärki.
United Motors
Foto: Maris Ojasuu

United Motorsi juhatuse liikme Kristo Karilaidi sõnul on United Motors juba mõnda aega otsinud uusi automarke oma portfelli. „Auto Forte on tugev Peugeot' ja Hyundai edasimüüja, kes jagab United Motorsiga samu väärtuseid, pidadest tähtsaks kliendirahulolu ja professionaalset teenindust,“ sõnas Karilaid.

Kokkuleppe kohaselt jätkab Auto Forte senine omanik ja tegevjuht Raido Toonekurg ettevõtte juhtimist vähemalt järgmised kaks aastat. „Usun, et United Motorsi on tugev ja pikaajalise vaatega omanik, kelle soov on Auto Forte äritegevust kasvatada ja arendada. Järgmisel aastal on meie plaan laiendada Auto Forte Hyundai müügisalongi ja investeerida teeninduse sisseseadesse,“ sõnas Toonekurg.

Loe pikemalt Äripäevast.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757