Autor: Vaido Padumäe • 30. märts 2020
Ainult tellijatele

Vaido Padumäe: miks on tubli töötaja eeskujuks juhile, mitte vastupidi?

Viiruskriis näitab, kui oluline on kogu ühiskonna koostoimimine. Kriisijuhid peavad olema osa oma meeskonnast, kindralid peavad olema lahinguväljal, kaevikus. Avaliku sektori ja erasektori kohtlemine ei tohi olla kriisis drastiliselt erinev, eriti riigijuhtide suhtumine oma kodanikkonda, kirjutab Rimi Eesti tegevjuht Vaido Padumäe.

Vaido Padumäe.
Autor: Andres Haabu

Olen viimase nädala jooksul tajunud, kuidas kogu Rimi kollektiiv mõistab oma vastutust ühiskonna ees. See, millise innukusega lahendab iga üksiku kaupluse meeskond ootamatuid probleeme, on innustanud mindki samaväärselt pingutama.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Kaubandus.ee toetajad:
Maarit EermeKaubandus.ee juht-toimetajaTel: 51 44 884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700
Kristina Madisson-LahtKaubandus.ee ajakirjanikTel: 55 656 354