Autor: Mihkel Nestor, SEB majandusanalüütik • 9. oktoober 2020

Mihkel Nestor: Jaekaubandus, koroonakriisi kangelane?

Ärikeskkonna mõttes on 2020. aastal toimunu korralik väljakutse ning pakkunud teravaid elamusi ja üles-alla emotsioone.
Mihkel Nestor
Foto: Andras Kralla

Uudised Hiinas ja hiljem Lõuna-Euroopas möllavast koroonaviirusest jätsid eestlased esialgu liigagi rahulikuks, ent muretus asendus peagi paraja paanikaga. Sulgusid riigipiirid, kinni pandi kinod ja teatrid ning isegi kaubanduskeskusesse polnud võimalik end nädalavahetusel tuulutama minna. Sellele järgnes üsna muretu suvi, kuid alanud sügisel näeme taas viiruse ägenemist. Etteruttavalt võib siiski öelda, et kõigele vaatamata on Eesti jaekaubandus tulnud siiani kriisist läbi suhteliselt terve nahaga.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700