Autor: Kristjan Peäske • 8. detsember 2020

Kristjan Peäske: naeratus läbi jäätunud klaasi

Tulenevalt valitsuse poliitikast on restoraniettevõtja Kristjan Peäske koos partneritega otsustanud oma Tallinnas Noblessneris asuva menuka söögikoha Lore bistroo jõululaupäevast sulgeda, lubades kevadel tagasi olla. Äripäeva arvamustoimetus avaldab autori loal tema sotsiaalmeedias tehtud pöördumise.
Kristjan Peäske.
Foto: Raul Mee

Meie kogukond on tugev, me hoiame kokku ja tuleme tagasi tugevana. Me oleme osa külalislahkuse kommuunist, seeläbi ei lahku me sapisena, soppa ei pritsi, aeg on aga öelda välja oluline.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700