HoReCa
Hesburgeri müük Baltikumis kasvas ligi 30%
Hesburgeri müük Baltikumis kasvas ligi 30%
Accor avab oma uue brändi Ida-Euroopa esimese hotelli Tallinnas
Accor avab oma uue brändi Ida-Euroopa esimese hotelli Tallinnas
Õpilaste lemmikroaks on endiselt makaronid
Õpilaste lemmikroaks on endiselt makaronid
Olde Hansa uuendas üle mitmekümne aasta restorani ja menüüd
25 aasta jooksul on restorani Olde Hansa külastanud üle 7 miljoni inimese, kes on osa saanud keskaegsest ajaloolisest ehedusest. Esimest korda veerandsaja aasta jooksul muutub korraga menüüs oluline osa toitudest. Rikaste kaupmeeste maja Olde Hansa uuendatud kontseptsiooni loomisse on panustanud ligi kümmekond keskajale pühendunud kunstnikku Eestist ja kaugemalt.
Kristjan Peäske rohepöördest: kõik meie restoranid saavad ökomärgise
Räägime jätkuskuutlikkusest ja kestlikust majandamisest turismi- ja toitlustusvaldkonnas.
Tippsommeljeed: Eesti mineraalvesi on suure ekspordipotentsiaaliga
McDonald’s avas Tallinnas uue modernse restorani
Kõige enam tellitud tooted Woltist
Hesburger saadab küpsetusõli Nestele autokütuse tootmiseks
Alkoholiturgu võib uue aasta esimeses pooles tabada tagasilöök
„Tänane kriis on meie sektorit väga tugevalt mõjutanud ning toorainete, transpordi ja tööjõu kallinemine jõuab enam ja enam riiulis olevate hindadeni,“ ütles Tridens AS juhatuse esimees Janno Hert.
Uus omanik taasavab Adavere tuulikus söögikoha
Üle seitsme aasta müügis olnud Tallinn-Tartu maantee äärne Adavere tuulik leidis LVM Kinnisvara vahendusel uue omaniku, tuulikust saab taas söögikoht.
Wolt tunnustab taas Eesti parimaid restorane
Laagris avati Eesti esimene drive-thru funktsiooniga Burger King restoran
Hesburgeri omanik: Venemaal äri sulgemise tõttu kaotasime 17 miljonit eurot
Hestia Hotel Group laieneb Pärnusse
Tallinki laevastiku loov-peakoka ametikohal alustab tööd Joonas Maunula
Tallink Grupp annab teada, et ettevõtte laevastiku loov-peakoka ametisse on valitud Joonas Maunula, kes asub oma ametikohustusi täitma alates tänasest, 16. novembrist.
Silverspooni galal autasustati 2022. aasta parimaid restorane
4. novembri õhtul kogunesid gastronoomia valdkonna esindajad Lennusadamas pidulikule Silverspoon/Hõbelusikas galale tunnustamaks Eesti gastronoomia- ja restoranimaastiku tublimaid tegijaid.
Toitlustusettevõtete seas on tuntuim ja eelistatuim teenuspartner Kaupmees
Aasta kokaraamatuks valiti metsikuid taimi tutvustav teos
Eesti teravaima maitsemeelega kohvieksperdiks ning kaunimate piimakujundite valajaks said lätlased
Maarit Eerme
Kaubandus.ee juht-toimetaja
Tel: 51 44 884
[email protected]
Merilin Merila
Kaubandus.ee toimetaja
Tel: 5 105 933
[email protected]
Cätlin Puhkan
Kaubandus.ee reklaami müügijuht
Tel: 53 315 700
[email protected]