Autor: Rait Kondor • 9. juuni 2022

Zara poeketi omanikfirma kasum kasvas aastaga 80%

Rõivamüüja Zara omanikfirma Inditex, mille kaubamärkide frantsiisipoode peab Baltikumis Apranga, teatas kolmapäeval esimese kvartali 80%-lisest kasumi kasvust. Kasumi kasvule aitasid kaasa covidi-piirangute lõppemisest tulnud ostjate aktiivsuse kasv, vahendab Reuters.
Zara rõivapoeketi omanikfirma Inditexi müügikäive ja kasum taastusid covidieelsele tasemele.
Foto: EPA/PACO CAMPOS

Veebruarist kuni aprillini kestnud Inditexi majandusaasta esimese kvartali puhaskasum kasvas 760 miljoni euroni, mis vastas analüütikute ootustele. Ettevõte brutomarginaal jõudis viimase kümne aasta kõrgeimale tasemele 60,1% peale, nii et kasum ületas covidieelset taset, kirjutab Äripäev.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700