Autor: Jaan Martin Raik • 1. august 2022

Apranga tegi Eestis võimsa tulemuse

Leedu rõivatootja Apranga teatas äsja lõppenud kuu müügitulemused, mille kohaselt teeniti kuuga 25,1 miljonit eurot tulu. Aastaga on ettevõte suutnud kergitada juulikuist müügitulu 12% ning suurim käibe kasv tehti just Eestis, kus jaemüügi käivet kasvatati 24,8%. Lätis ja Leedus oli käibekasv vastavalt 13,6% ja 8,1%.
Apranga ületab seitsme kuu lõikes pandeemia eelset taset 18%.
Foto: Andres Haabu

Alates aasta algusest on Apranga teeninud seitsme kuuga 152,8 miljonit eurot müügitulu, mis on 47,4% rohkem kui 2021. aasta samal ajal.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070