Autor: Kaubandus.ee • 2. juuli 2024

Pakendikeskus teenis rekordilise kasumi

Pakendikeskusel, mida tabas möödunud aasta kevadel laohoone põleng, õnnestus aastaga kasvatada kasumit napilt alla 30% – 2,9 miljonilt eurolt 3,7 miljoni euroni. See on läbi aegade suurim teenitud kasum.
Pakendikeskuse laohoones hävis täielikult jäätmejaama poolne tuletõkketsoon koos seal lähedal hoiustatud kaubaga.
Foto: Erakogu

2023. aasta maikuus süttis põlema Suur-Sõjamäe tänaval asuv jäätmejaam, mis levis Pakendikeskuse laohoonesse. Hullem sai siiski ära hoitud ja majandustulemustele see mõju ei avaldanud.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700