Autor: Hando Sinisalu • 27. juuli 2021

Klick Amazoni ei karda: meie oleme päriselt olemas

E-kaubanduse buum toob tõesti kaasa konkurentsi rahvusvaheliste suurte tegijatega, kuid selles võitluses on võimalik ellu jääda, rääkis teisipäevases hommikuprogrammis Klick Eesti juhatuse liige Kaire Koik.
Digikaupade müüja Klick Eesti juhatuse liige Kaire Koik näeb kodumaisel poevõrgul eeliseid rahvusvaheliste e-poodide ees.
Foto: Andras Kralla

Tema sõnul on kohalike poodide eelis see, et tehnika ostmise puhul soovitakse ikkagi esitada küsimusi ning nõu, nii noored kui vanad.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070