Autor: Eve Noormägi • 9. detsember 2021

Mille üle me vaidleme?

Advokaadibüroo LINDEBERG juhtivpartner ja vandeadvokaat Keijo Lindeberg (paremal) ja sama büroo advokaat Kardo Karon.
Foto: teabevara.ee
Seekordses „Teabevara tunnisˮ räägime probleemidest ja vaidlustest e‑kaubanduses. Mille üle tarbijavaidluste komisjonis vaieldakse? Kuidas saab kaupleja ära hoida tarbetut vaidlust ning kindlustada, et klient oleks rahul ja soovitaks tema ettevõtet ka sõbrale?

Neile küsimustele aitavad vastata vandeadvokaat Keijo Lindeberg, kes on ka Eesti E‑kaubanduse Liidu esindajana tarbijavaidluste komisjoni liige, ja advokaat Kardo Karon, kes on töötanud Tarbijakaitseametis juristina ja tegelenud ka e‑kaubanduse küsimustega. Saates kuulete ka põnevaid näiteid tarbijavaidlustest.

Saadet juhib Äripäeva teabevara toimetaja Eve Noormägi.

Kuula saadet siit:

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070