Autor: Anete Hela Pulk • 22. detsember 2021

Hirm ja ebamugavus sunnivad muutuma

Kommunikatsiooniekspert Raul Rebane esinemas kaubanduse aastakongressil.
Foto: Raul Mee
Hirm ja ebakindlus juhatavad kasvu suunas ning on seetõttu ka tähtsad, selgus saatest „Lavajutud“.

Kommunikatsiooniekspert Raul Rebane rääkis, et kuigi paljud inimesed ei taju vajadust muutuste järele, siis on need vältimatud ja suunavad paljusid õiges suunas. Ta meenutas ka Darwini teooriat, mille alusel jäävad ellu need, kes on võimelised kohanema. See on tema hinnangul kriisi ajal lihtne reegel.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070