Autor: Sigrid Kõiv • 23. detsember 2021

Toitlustusäride TOP: makroonid ja kohalikud kliendid kasvatasid käivet ja tõid kasumi koroonale vaatamata

Kohviku Levier omanik ja juht Angeelika Kang (vasakul) ning KPMG audiitor Helen Veetamm.
Vaid mõni kuu enne esimest koroonalainet Rotermanni kvartalis uue kohviku avanud ja toitlustusettevõtete TOPi esikümnesse jõudnud Levieri omanik ja juht Angeelika Kang on uhke, et suutis toonasest lockdown'ist selliste tulemustega läbi tulla. Oma osa oli ka õnnelikul juhusel, mis tõi kaasa makrooniralli. Ent eelkõige oldi edukad tänu sellele, et panustati kohalikule kliendile. Turistid on pigem lisaboonus, sest ka nemad tulevad meelsasti sinna, kus söövad kohalikud.

Toitlustusettevõtete TOPis, mis avalikustatakse veebruaris, on kiir- ja tänavatoidu pakkujad üsna kõrgetel kohtadel. Angeelika Kangi hinnangul on selliste toidukohtade eelis hõlpsalt transporditav toit, mis ei kaota teel olles oma omadusi.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700