Autor: Maarit Eerme • 17. mai 2022

Nõuanded, kuidas muuta e‑pood kasutajasõbralikumaks

Artur Puiste ja Katrin Vilimaa-Otsing.
Foto: Marko Mumm / Meediafoto
Tänases saates "E-kaubanduse areng ja tulevik" tuleb juttu e‑poe teenuse disainist ja e‑poodide kasutajakogemusest. Sellest räägivad UX Estonia kaasasutaja, kasutajakogemuse disainer ja mentor Artur Puiste ning koolitaja ja Turunduskoolitused OÜ asutaja Katrin Vilimaa-Otsing.

Saates tuleb juttu leitavusest, kasutaja mugavusest, menüüst ja sorteerimisest, e‑poe esmamuljest, pop‑up akendest ning otsingust.

Saade on salvestatud E‑kaubanduse UX konverentsil.

Saadet toetab DPD Eesti.

Kuula saadet siit:

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700