Autorid: Silver Rooger, Andres Kiviselg • 6. detsember 2022

5 enim levinud müüti müügis

Foto: Pexels.com
Aasta viimases "Nimed müügitahvlil" saates arutlevad Dominate Sales tegevjuht Silver Rooger ja müügitreener Andres Kiviselg selle üle, et kuigi 80% detsembrikuu tööpäevadest on veel alles ees, tuleb ikka ja jälle ette jutte ja mõtteid sellest, kuidas selleks aastaks on müügid tehtud ja uut müüki enam peale ei tule.

Siit ka küsimus: "Kuidas selline mõtteviis aitab meil edasi liikuda ja oma müügitulemusi kasvatada?".

Lisaks eelnevale käsitletakse saates 5 levinud müüti, piiravat uskumust või nö. mõttelõksu, mis hoiavad meid tagasi meie müügipotentsiaali realiseerimisel.

Millised need mõttelõksud on ja kuidas neid enda jaoks ümber sõnastada ja enda kasuks tööle panna? Sellest kõigest juba lähemalt saates...

Kuula saadet siit:

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700