Autorid: Anete Hela Pulk, Merilin Merila • 4. jaanuar 2023

Tallinna Kaubamaja juht: kaupmehed on seaduskuulekaimad, aga kannatavad enim

Seadused peavad käima kooskõlas kaasaegse ühiskonnaga ning neid peab suunama võttes arvesse tuleviku vaadet, selgus saatest „Lavajutud“.
Tallinna Kaubamaja juht Erkki Laugus.
Foto: Raul Mee

Justiitsminister Lea Danilson-Järg rääkis oktoobris toimunud Kaubanduse aastakongressil 2022, et märkamatult on Eesti avalik ruum muutumas mitte eestikeelseks, olgu selleks siis inglise või mingi muu keel. „See on meile märkamatult ligi hiilinud ning sellega peab otsustavalt tegelema. Siin on oluline ka see, et tööandja toetaks töötajat ning jälgiks, et töötaja saab kohaliku keele selgeks õpitud,“ ütles ta.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070