Autor: Martin Johannes Teder • 21. veebruar 2023

Lidl haaras eelmisel aastal kõvasti turuosa

Tervelt 40 protsenti eelmise aasta jaekaubanduse koondkäibe kasvust on Lidli tehtud, rääkis Äripäeva Infopanga konkurentsianalüütik Sigrid Kõiv.
Lidl avas eelmisel aastal poed ja asus kohe turgu haarama.
Foto: Liis Treimann

Jaekaubanduses võeti eelmisel aastal tööle umbes 500 inimest ning neist enamik läks tööle Lidlisse, lisas Kõiv. Siinjuures tasub arvestada, et Lidl avas poed eelmise aasta kevadel. Samas on Kõivu sõnul selge, et Lidl haaras edukalt turuosa kõigilt konkurentidelt, mis näitab, et vanad olijad võisid end liiga mugavalt tunda.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070