Autorid: Heli Künnapas, Hando Sinisalu • 2. mai 2023

Klienditeeninduse ekspert: teeninduse tase määrab ettevõtte jätkusuutlikkuse

Hiljutise uuringu järgi ootab 70% vastanutest, et klienditeeninduse kaudu saaks tagasisidet, vastuse või lahenduse sama päeva jooksul, ütles kliendikogemuse konsultant Katre Uibomäe.
Katre Uibomäe ütles, et uuringu järgi oodatakse klienditeeninduselt enamasti vastust samal päeval.
Foto: Mari Rostfeldt

Juba 10.mail räägib Uibomäe samal teemal pikemalt E-kaubanduse kasutajakogemuse konverentsil. "Inimeselt inimesele klienditeeninduse kontakti jääb meil järjest vähemaks. Liigume klientidena järjest usinamalt digikanalitesse. Armastame ostelda e-poest," rääkis Uibomäe Äripäeva raadio teisipäevases hommikuprogrammis.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757