Autorid: Janno Riispapp, Heli Künnapas • 16. mai 2023

Raport: Depo enam uudsusega ei müü, ehitusmaterjalide turul sai lõbu läbi

Ehitusmaterjalide tootjaid ja müüjaid paistavad ees ootavat keerulisemad ajad.
Foto: Raul Mee
Kuigi aasta võrdluses kasvas ehitusmaterjalide tootjate käive neljandas kvartalis 87 protsenti, siis kvartalite võrdluses pöördus käesoleva aasta alguses tootjate koondkäive langusesse, rääkis Äripäeva Infopanga konkurentsianalüütik Sigrid Kõiv.

"Ehitus on omamoodi indikaator, et kuidas sellel läheb, nii läheb ka suurel osal muul majandusel," rääkis ta Äripäeva raadio hommikuprogrammis. "Kokkuvõtlikult võib öelda, et lõbus aeg on läbi. Mõneks ajaks tuleb seal ilmselt vaiksem aeg.”

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757