Autor: Silver Rooger • 30. jaanuar 2024

Milles asi, kui kohtumine läks ülihästi, aga müüki ei tulnud?

Aasta esimeses "Nimed müügitahvlil" saates analüüsivad Dominate Salesi tegevjuht Silver Rooger ja müügitreener Mardo Kase ühiselt nii endi, kui ka klientide poolt väljatoodud juhtumeid, kus kogeti ebamugavat olukorda, et kohtumine õnnestus suurepäraselt, kuid tulemus jäi tulemata.
Dominate Salesi müügitreener Mardo Kase ja tegevjuht Silver Rooger.
Foto: Dominate Sales

Kas ja mida oleks saanud omaltpoolt teisiti teha, et saavutada teistsugune tulemus? Saatejuhid jagavad kuulajatega mitmeid häid soovitusi, mida tasub kindlasti kõrva taha panna!

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757